Business Netwerk Systems

Voor ervaren IT‘ers op interimbasis

OutsourcingOok al beschikt uw bedrijf over bekwaam en ervaren IT-personeel, toch zijn er altijd momenten waarop u wat extra hulp kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens vakanties of ziekteverloven, maar ook tijdens tijdelijke projecten die extra werkdruk met zich meebrengen.

Door de snel evoluerende kennis wordt IT ook steeds meer een werk van specialisten, zodat u niet zelden nood hebt aan kennis die niet binnen uw bedrijf aanwezig is.

Daarom kunt u bij BNS terecht voor extra manpower en brainpower. Gedurende een beperkte periode komt er één tot meerdere dagen per week een IT‘er van BNS meedraaien in uw bedrijf.

Het gaat hier steeds om interne medewerkers van BNS, met veel ervaring. Niet zelden beschikken ze over gespecialiseerde kennis die ze kunnen inzetten voor uw bedrijf. Ze fungeren als een verlengstuk van uw interne IT-afdeling, zodat u tijdelijke pieken van werkdruk kunt opvangen zonder de controle over uw IT uit handen te geven.

Bij BNS kan u tevens terecht voor de volledige outsourcing van uw IT-omgeving zodat BNS de volledige verantwoordelijkheid draagt over het reilen en zeilen van uw applicaties en netwerk.