Business Netwerk Systems

De opstart van mediawave kadert binnen de strategie om met een nieuwe structuur rendement te geven aan de jarenlange research & development op gebied van locale TV netwerken. Als Value added reseller van Scala en samen met onze technologische partners Samsung, CNB en Business Network systems zetten wij een hoogst kwalitatief product in de markt waarbij 24/7 weergave het uitgangspunt is.

Mediawave heeft geopteerd voor betrouwbare en solide partnerships met world class players, welke dienen als fundering voor een snelle, correcte en professionele service naar de klant.

Mediawave kan voorzien in de nodige techniek, van aanmaak van de grafische content tot plaatsing. Tevens kunnen wij advies verstrekken om de meest optimale schermopstelling te komen. Samen met Uw vertrouwd grafisch bureau of mediaverantwoordelijken kunnen wij uw huisstijl en (commerciële) boodschappen tot leven brengen.

Wij kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de materie, wat dan ook voor een uitgebreide lijst aan referenties heeft gezorgd in talrijke sectoren (Retail, vastgoed, horeca, openbare instellingen, banken, etc ....)

Wat kunnen wij bieden

Creatie van multi-media content - Capturing en montage van video - Gecontroleerde weergave van content op niveau van locatie en tijd - Distributie van content over multi-site locaties (nationaal & internationaal) - 24/7/365 weergave van content - Optimaliseren van benodigde bandbreedte - System monotoring - Statuscontrole & ad-billing van alle displays in het netwerk - Scalable systeem - Controle over externe devices op point-of-playback - Beheer van animaties op onze backbone server- Disaster recovery plans in place - Uitgebreid service packet - Interfacing met bestaande ERP applicaties - Invoegen van relevante RSS feeds ...