Business Netwerk Systems

Als systeembeheerder bent u zo goed als onmisbaar voor uw bedrijf. Een prettig gevoel, maar wel een probleem als u bijvoorbeeld op vakantie wilt.

Wat doet u als u uw IT een tijdje in de steek moet laten?

Als systeembeheerder bent u zo goed als onmisbaar voor uw bedrijf. Een prettig gevoel. Maar wel een probleem als u bijvoorbeeld op vakantie wilt   

Enkele opties:

  • U trekt de stekker uit de server. Uw collega’s behelpen zich tijdens uw afwezigheid met pen, papier en die goed oude fichesbak.
  • U laat enkele (volgens u) zeer eenvoudige instructies achter en vertrekt. Bij uw terugkeer kunt u tot aan uw volgende vakantie ‘puin ruimen’.
  • U laat uw gsm-nummer achter bij uw vertrek en kent vervolgens geen minuut rust.

=> U laat het IT-beheer over aan Essec-BNS en vertrekt met een gerust hart.


Essec-BNS biedt u aan om het beheer van uw IT voor een korte periode over te nemen. Zo kunnen u en uw werkgever er zeker van zijn dat de productiviteit van het bedrijf ten alle tijde behouden blijft. Bovendien loopt op deze manier uw ICT-infrastructuur geen enkel risico tijdens uw afwezigheid. Want stel u bijvoorbeeld maar eens voor wat de gevolgen kunnen zijn wanneer uw collega’s een onvolledige of zelfs helemaal geen back-up maken! Essec-BNS is reeds jarenlang specialist in IT-beheer. U weet dus dat ook uw netwerk bij ons in goede handen is. Ons devies: ‘voorkomen is beter dan genezen’.
 
Maak van Essec-BNS uw ‘Interim IT Manager’.
Concreet kunnen wij bijvoorbeeld één keer per week tijdens uw afwezigheid langskomen om de ‘gezondheid’ van uw IT-infrastructuur te controleren. Maar ook als er een onverwachte interventie nodig is, staan wij natuurlijk paraat.

Interesse?
Stuur een mailtje naar sales@essec.com of bel naar 011 45 04 80. Wij bezorgen u graag meer informatie.