Business Netwerk Systems

Er zijn een aantal fantastisch handige Windows Phone apps die je kunt gebruiken om je werk gemakkelijker, efficiënter, en zelfs (durven we het zeggen?) plezieriger te maken. We lijsten er 5 voor je op!

1. Office Remote


Via deze app kun je Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint) vanop je telefoon bedienen. Moet je nog eens een presentatie geven? Met Office Remote kun je van slides veranderen, speaker notes bekijken, checken hoeveel tijd je nog hebt en zelfs je belangrijkste punten aanwijzen met een laser pointer!

2. Office Lens

Met Office Lens heb je een echte scanner in je broekzak. Met deze app kun je eenvoudig notities nemen, een foto nemen van een whiteboard of krijtbord of visitekaartjes bijhouden. De foto’s worden op je Filmrol en OneNote opgeslagen zodat je er gemakkelijk toegang tot hebt.

3. Cal

Als je graag een iets anders dan de standaard kalender uitprobeert, dan moet je Cal zeker eens een kans geven. Het is een minimalistische app waarmee je je Microsoft, Google en Facebook kalenders synchroniseert. De prachtige live-tegels zijn een extra bonus. Met beoordelingen als “Een van de beste, meest eenvoudige kalender die er bestaat op het Windows Phone platform” is het zeker € 1,99 waard.

4. Files

Als je je smartphone vaak voor je werk of school gebruikt, dan heb je waarschijnlijk een verzameling aan bestanden vergaard. Hier kun je terug structuur in brengen (en in houden) met de app Files. Met de app maak je mappen aan, kun je door mappen zoeken en bladeren en bovendien mappen delen met anderen. En het beste van al: het is gratis!

5. Sticky Notes HD

Maak je veel aantekeningen of notities? Dan is er Sticky Notes! Met deze app kun je je notities in een zeer aanpasbare manier organiseren. Sticky Notes heeft een aantal handige functies, zoals het pinnen van je notities aan je startscherm, en zijn er verschillende niveaus van prioriteiten om uit te kiezen. Je kunt ook je notities delen, oude notities doorzoeken, herinneringen zetten, en meer. De eenvoud en de levendige kleuren van de app maakt het ook erg leuk om te gebruiken!

Wij hopen dat je deze 5 apps uit de Windows Phone Store zo nuttig vindt als wij!

Terug naar overzicht