Business Netwerk Systems

GMI group n.v. is één van de toonaangevende partners van Microsoft binnen het Microsoft Dynamics kanaal. GMI group is in 2005 ontstaan door de fusie van drie gerenommeerde Belgische ICT-bedrijven: Goovaerts, Mindstone en IP en is sinds 1989 actief met business solutions-activiteiten (ERP).

De onderneming telt 45 ervaren consultants, meer dan 200 Navision klanten en een geconsolideerde omzet van 7 miljoen euro. Haar kantoren zijn gevestigd te Zaventem, Herentals en Gent.

In 2006 behaalde GMI group het Gold Certified Partner statuut bij Microsoft en behoort tevens tot de Microsoft Presidents Club (= een erkenning die uitzonderlijke verkoopsprestaties en een hoge klantentevredenheid weerspiegelt, waarbij continue ‘groei’ bepalend is voor de kwalificatie.)

Als consultancy- en automatiseringsonderneming ondersteunt de GMI group haar klanten bij de optimalisatie van hun operationele processen en administratieve organisatie en helpt hen om beslissingen te nemen op basis van informatie.

Om dit in te vullen, implementeert de GMI group verschillende type producten (ERP), afhankelijk van de behoefte van de klant:

  • Planning & Scheduling
  • Business Intelligence & Rapporterings Oplossingen
  • Portals, Workflow & Collaboration
  • Web & Mobile Oplossingen
  • Infrastructure

De synergie tussen deze "producten" levert:

  • generieke ERP oplossingen voor financiële administratie, handel en logistiek, productie en CRM.
  • branche-specifieke ERP oplossingen voor project en services georiënteerde organisaties met specialisatie in de bouw- en dienstensector en projectmatige productie.

Uniek voor Belgie: Shared Navision Hosting

Deze samenwerking heeft geresulteerd in een uniek Shared Navision Hosting Platform.

Dit cloudplatform voor Microsoft Dynamics NAV – het enige in ons land – laat (kleine) bedrijven toe om voor een lage en voorspelbare kost over een volledig ERP-pakket systeem te beschikken.