Business Netwerk Systems

Deduplicatie bloksBusiness Network Systems biedt vanuit haar datacenter een volledig centraal beheerde internet based back-up oplossingen voor grote hoeveelheden data. Om grote hoeveelheden data over het internet te kunnen back-uppen, moeten we wel specifieke technologieën gebruiken zoals de-duplicatie.

De-duplication gaat ervoor zorgen dat enkel de gewijzigde datablocks worden gebackupped. Je kunt het vergelijken met een incrementele back-up, maar in plaats van alle gewijzigde files te backuppen, gaan we de gewijzigde datablocks backuppen.

Met deze back-up oplossingen simuleren we een klassieke tape autoloader, die kan samenwerkt met uw huidige back-up software. Aan uw huidige back-up proces moet er dus niets wijzigen. Ook het terugzetten van data kan vanaf deze autoloader, aan LAN snelheid.

Via replicatie software gaan we enkel de gewijzigde blocks vanuit uw locatie kopiëren naar het datacenter van BNS waardoor we slechts een beperkte bandbreedte nodig hebben voor de replicatie. Op beide locaties hebben we een volledige back-up van uw omgeving. De eerste back-up zal opgeslagen worden op een USB harde schijf. In het geval dat er zich een ’disaster‘ zou voordoen, zal de data ook weer via een USB hardeschijf ter beschikking gesteld worden.