Business Netwerk Systems

BNS op CycloCross Masters

Wereldtop op indoor veldritspektakel - woensdag 22 februari 2012

Op woensdag 22 februari 2012 vormt de Ethias Arena in Hasselt opnieuw het strijdtoneel voor de CycloCross Masters. Op een adembenemend parcours vol typische elementen uit de CycloCross zullen alle veldrittoppers de strijd aanbinden met één doel: wie wordt de CycloCross Master 2012?

BNS nodigt u uit voor het VIP Kaffee, dat geïntegreerd is in het parcours, zodat we de CycloCross Masters kunnen volgen vanop de eerste rij.

Technologie update HP Proliant servers

Wereldtop server, storage en networking - woensdag 22 februari 2012

Niet alleen de veldritwereldtop zal aanwezig zijn op CycloCross Masters. Jos Ectors zal ons in 1 uur een overzicht geven van de nieuwigheden die we in 2012 van HP mogen verwachten.

Belangrijkste nieuwigheid wordt ongetwijfeld de nieuwe generatie Proliant servers (nieuwe CPU layout, nieuw type harde schijven, nog sneller, nog meer geheugen, ILO 4, enz). Maar ook met betrekking tot netwerk- en storage producten mogen we in 2012 updates verwachten. Zeer zeker de moeite waard!

BNS programma | woensdag 22 februari 2012

17u45

Ontvangst

18u00

Presentatie door Jos Ectors (HP) – Technologie update HP Proliant servers en andere product releases van HP in 2012

19u15

Wedstrijdgedeelte: Tijdrit, Aflossing, Cyclocross Elite Dames & Heren.

Spektakel gegarandeerd

22u15

Podiumceremonie

22u30

Slotfeest (tot 01u00)

Tussen 19u en 21u is er een “Walking Dinner” voorzien waarbij keuze uit verschillende koude en warme buffetten. Het volledige programma vindt u terug op http://www.cyclocrossmasters.be/

Inschrijven

BNS heeft een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor het VIP Kaffee (waarde € 90,- per stuk). Inschrijven voor de technologie update HP Proliant Servers en de CycloCross Masters kan door een mail te sturen naar seminarie@mybns.com.