Business Netwerk Systems

GMI toont u de weg op woensdag 15 juni 2011

Cloud Computing; Analytical Reporting en Business Intelligence; Microsoft Dynamics: of hoe NAV, CRM en SharePoint het fundament zijn van een business solution; Document Management & workflows; Betalingsverkeer met isabel; en zoveel meer als het over automatiseren gaat ...

U bent het noorden een beetje kwijt of u wilt op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen? GMI group toont u de weg.

Kom langs wanneer het u het beste uitkomt. De hele dag door kunt u zich, volledig vrijblijvend, informeren op onze verschillende infostanden. U treft er de meest bekwame professionals aan in hun vakgebied. Op de ‘GMI Plaza’ kunt u van gedachten wisselen met vertegenwoordigers van GMI group.

Op vaste tijdstippen kan u deelnemen aan een rondetafelgesprek met uitsluitend producttoepassing uit de praktijk.

BNS Hybrid IT Solutions & GMI toont u de weg

Met BNS Hybrid IT Solutions heeft BNS een concept uitgewerkt om bedrijven te begeleiden in hun tocht naar de cloud. De vraag is niet of u naar de cloud gaat, wel wanneer. Uiteindelijk zullen alle applicaties “cloud enabled” worden en zal de vraag zijn in welke cloud uw applicaties beschikbaar zijn. Uw private cloud (uw eigen netwerk), in de trusted cloud van de BNS Datacentra of in de publieke cloud van het internet. Nieuwsgierig hoe deze cloud strategie past op uw organisatie, kom dan zeker naar de info sessies van BNS.

Er staan ronde tafel gesprekken gepland rond dit thema om 11u30 en 15u00. U bent van harte welkom.

Datum & Locatie

DATUM:
Woensdag 15 juni 2011

LOCATIE:
Congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem